Wie zijn wij ?

Een korte voorstelling van de personen die zich volop inzetten voor het platform BE2030 United for Belgium.

Een voorzitter met een Raad van Bestuur en vaste leden die tot doel hebben zichtbaarheid te geven aan de overgrote meerderheid van onze medeburgers die voor een welvarend, solidair en verenigd België zijn.

Paul Bosmans
Communicatie en fondsenwerving / Voorzitter

Paul Bosmans

Na 20 jaar ondernemerschap heeft Paul Bosmans, voor ondernemende families uit heel België, de Pulse Foundation opgericht, een filantropisch initiatief om de welvaart van België te bestendigen, door de ondersteuning van het ondernemerschap.

In 2020 heeft hij deelgenomen aan de oprichting van BE2030 United for Belgium, om de verdeeldheid en het lichtzinnig bestuur van het land, die onze welvaart in het gedrang brengen, tegen te gaan.
Denis Bouwen
Bestuurslid

Denis Bouwen

Denis heeft in zijn loopbaan al veel gedaan op het vlak van journalistiek en communicatie. Hij is sterk sociaal geëngageerd, zet zich in bij diverse verenigingen en heeft een hart voor de arbeidersbeweging, de DR Congo / Afrika, vluchtelingen, mensen zonder papieren en anderen die in nood verkeren.

Denis is ook begaan met de toekomst van België, en gelooft in een modern model waarbij een grotere cohesie, een betere kennis van de drie landstalen en uitwisseling centraal staan.

Charles-Emmanuel Tilkin
Events en externe organisaties / Secretaris

Charles-Emmanuel Tilkin

Charles-Emmanuel bracht de eerste jaren van zijn leven door in het Groothertogdom Luxemburg: hij deed een verrijkende levenservaring op, in de eerste plaats door Duits (en Lëtzebuergesch) te leren, maar ook door het besef dat culturele en taalkundige diversiteit een rijkdom is die het mogelijk maakt de ander, de maatschappij, de geschiedenis en de mechanismen die aan de basis liggen van politieke conflicten, beter te begrijpen en te begrijpen.

Hij is opgeleid als advocaat en sinds 2019 ijvert hij tegen ideologieën en beleid die de Belgen nog meer willen verdelen, ondanks het gezond verstand en in strijd met de reële belangen van zowel Nederlandstalige als Franstalige en Duitstalige Belgen.

In 2020 neemt hij deel aan de oprichting van BE2030 – United for Belgium, gedreven door de wens om van België een modern, verenigd en beter doordacht land te maken waar culturele en taalkundige diversiteit wordt gezien als een kracht en niet wordt gebruikt als een middel om te verdelen.

Frederik Voets
Public Relations / Penningmeester

Frederik Voets

Frederik werkt reeds 15 jaar als ambtenaar voor de federale overheid, waardoor hij dagelijks met Belgen werkt over de taalgrens heen. Hij heeft een grote interesse in de Belgische geschiedenis. Sinds 2006 is hij politiek actief en streeft hij ernaar de politieke eenheid van het land te versterken en te waarborgen. In het kader van dit engagement heeft hij besloten om mee het project BE2030 op te richten.

Vincent Massaut

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met simpele taken uit te voeren.
Alle hulp is welkom, er zijn vele initiatieven die worden opgezet !